top of page
Karel0049 copy.jpg

Ik ben Karel Everaert

Dat ik een technische opleiding zou volgen om in het familiebedrijf te stappen was logisch. Op mijn 15de, toen ik pas veertien dagen aan die opleiding bezig was, overleed mijn vader. Zijn loodgietersbedrijf bleef bestaan en dus maakte ik af waaraan ik begonnen was. Na mijn studies ging ik aan de slag. In de bouw. Maar ik wist al snel: “Dit wil ik niet blijven doen.”


Ik trok terug naar de schoolbanken en behaalde een bachelorsdiploma Houttechnologie & Management. Om er vervolgens niets mee te doen.


Want ik voelde wat ik écht wou: personeelsverantwoordelijke worden.


Omgaan met mensen zat in mijn aard. Mijn engagement bij Jeugd & Gezondheid (als monitor, hoofdmonitor, kampleider) was het beste bewijs.


Het duurde nog enkele jaren vooraleer ik in HR aan de slag ging.


Met mijn technische opleiding, opgedane ervaring in de verkoop en in de jeugdwerking voelde ik me als een vis in het water.


Mijn aanpak? Een kruidenmix van gezond verstand, actie en analyseren.


Ze noemen me ook wel eens de pitbull. Daar kan ik inkomen. Opgeven staat niet in mijn woordenboek.

Waar een wil is, is een weg.


Ik ga er altijd voor. Niet alleen voor mezelf maar ook voor de mensen die ik mag begeleiden. Of dat nu studenten zijn die twijfelen welke studierichting het meest geschikt is voor hen, ambitieuze mensen die tijdens een belangrijk sollicitatiegesprek een onvergetelijke indruk willen maken of ondernemende types die zich afvragen of hun huidige job echt wel hun droomjob is.


Ik ga het gesprek aan. Ik luister. Ik stel vragen. Vraag door. To the point. Tot we samen de kronkels in je hoofd, je twijfels en je opties hebben ontrafeld. En jij terug rust en structuur hebt.
 

Want met vage babbelsessies kom je geen stap verder.

 

Ik beloof je: ik zorg ervoor dat ook jij weer energie krijgt. Goesting om stappen te zetten. Om dingen aan te pakken. En ook voor duidelijkheid. Zodat je weet wat je volgende stap is, op weg met jouw talent.

Over mijzelf: Over
bottom of page