top of page

Klantenreviews

Getuigenissen

Daniel N. - Leuven

Kristof V.S. - Lokeren

Omwille van twijfels over de inhoud van en de mogelijkheden binnen mijn job koos ik ervoor om een kort loopbaanbegeleidingstraject te doorlopen.  Zo kwam ik bij Op Weg met jouw Talent - en dus bij Karel - terecht.  Een vriendelijke aanpak vol gerichte vragen en een zoektocht naar natuurlijke voorkeuren en werkwaarden leidden tot boeiende inzichten inzake kerncompetenties en de best bij mezelf passende bedrijfscultuur.  Een waardevol traject.  Een aanrader voor wie op professioneel vlak zoekende is!

Katherine D'H. - Lokeren

Door een groot veranderingsproces in mijn bedrijf was mijn job inhoud niet meer dezelfde.  Via een vriend kwam ik bij Karel terecht.

Enkele sessies vol vragen gaven aan wat je natuurlijke voorkeuren en kernwaarden zijn.  Kortom jouw intrinsieke motivatie. Hieruit bleek dat mijn huidige job inhoud niet meer paste bij mij.

Ik kreeg duidelijk inzicht in wat mij motiveert en wat belangrijk is voor de verdere uitbouw van mijn carrière.

Sandy VdN - Zelzate

Ik ervaarde Karel als een coach met veel ervaring, oog voor detail en het hart op de juiste plek. Hij nam ruim de tijd om samen met mij op weg te gaan. Karel was heel vriendelijk, had aandacht en gaf een gerust gevoel. Ik apprecieerde ook heel erg zijn eerlijkheid en openheid. Ik kreeg telkens een boost van onze gesprekken, ook al had ik niet altijd het gevoel dat ik wist waar ik stond na een sessie. Maar dat is waarschijnlijk een kenmerk van op weg zijn? Na de coaching had ik wel een hele boel handvaten en inzichten over mezelf op zak.

Voor mij was het een fijne manier om terug bij mijn eigen kern te komen en het heeft me geholpen om bepaalde knopen door te hakken op professioneel vlak. Ik merkte dat ik toch heel veel van mijn talenten kwijt kan in mijn huidige job en ben gebleven, waar ik heel blij mee ben

Riet F. - Lokeren

Voor mij was het traject heel verhelderend. Voor het eerst werden gewoonten uit leven gelinkt aan talenten die me eigen zijn.  Zo kom je ook te weten waaruit je energie en voldoening haalt.  Puzzelstukjes vielen in elkaar en ik kreeg meer inzicht in wat ik graag doe en zelfs ook welke soort job profielen het beste bij me passen.

Alexia P. - Lokeren

Heel professionele en vriendelijke begeleiding in een waardevolle zoektocht naar mijn talenten! Karel bevestigde dat ik goed zat met mijn studies, maar gaf me het inzicht om er toch misschien een andere wending aan te geven.

Peter K. - Antwerpen

Isabel H.- Lokeren

Het kennismakingsgesprek met Karel verliep zo vlot en vloeiend. Via verhalen loodste hij mij van het ene onderwerp vloeiend in het andere. Het voelde niet aan als de zoveelste checklist. Bij het zoeken naar mijn talenten ging hij ook dieper in op mijn keuzes en het waarom of waarom niet van dingen, belangrijk voor zijn latere analyse. Ik stapte met een voldaan gevoel buiten, mijn intrinsieke motivatie werd bevestigd en voor sommige dingen werd ik zelf aangemoedigd daar waar ik me misschien eerst niet zeker over voelde. Maar het geeft me een ruimere blik op mijn verdere uitbouw van mijn carrière. Top!

Barbara V.G. - Deinze

Karel toont oprechte interesse, geeft een gevoel van vertrouwen, is zeer professioneel en geëngageerd maar houdt ook ruimte voor gezonde humor tijdens de gesprekken.

Karel is someone who manages to filter out any noise in a recruitment request and then finds you the right candidates. He is not afraid to challenge you to make sure he leaves your desk with the appropriate profile for the open position. And on top of his professionalism he is a fun guy to work with.

Prof. Ludo P. - Geraardsbergen

Karel is a wonderful guy. He is a great person. He is commercial, listens well, is a hard worker and a goal getter. He is social and an honest colleague. I liked to work with him.

Gunter L. - Halle

Ing. Edwig F. - Lokeren

People are the most important assets of a company, and in a technical service company such as Dalkia, this is even more the case. While I was Operations Manager North at Dalkia, Karel was responsible for recruiting all the people for my region, so I had to rely on him very much. Although it is very difficult nowadays to find the right technical people Karel succeeded in finding them. This because he combines technical knowledge, he knows the business and has a good overall technical background, with the appropriate HR-skills. His honest and open approach towards the job applicants often convinced them to choose for our company. Karel is a true pleasure to work with, we'll always stay in touch.

Karel is a colleague with who I liked working. Karel is able to manage a problem very professionally, always in a spirit of moving on, and at the same time caring about the persons themselves. His way of communicating, is open, no nonsense and direct. He is able to describe a situation in a few sentences, and giving an idea about the situation and the context. From my experience Karel is a very professional guy, loyal to his business and principles. In other words said, a colleague that gives satisfaction to work with.

Klantenreviews: Klanten
bottom of page