top of page

Werknemer of zelfstandig: Traject met loopbaancheque

Bijgewerkt op: 23 mei 2021

Ben je destijds gemotiveerd begonnen aan je job?

Maar is ondertussen de klad in je werk geslopen of zijn de omstandigheden veranderd waardoor je overweegt om te kiezen voor een nieuwe uitdaging maar weet je niet goed wat precies?


Je bent ambitieus en je hebt talenten. Die wil je optimaal inzetten in je werk. Alleen: je twijfelt of je op je huidige werkplek wel op de best mogelijke plaats zit daarvoor.

Je denkt van niet, want er zijn zaken die je storen aan je job, je collega’s, je leidinggevende of je werkplaats. Kleine ergernissen misschien, maar toch. Stiekem surf je naar vacaturesites en bekijk je de zoekertjes.


Natuurlijk kun je je neerleggen bij de gedachte dat je job gewoon werk is waarmee je de rekeningen betaalt. En dat je al lang blij mag zijn dat je een job hebt de dag van vandaag.


In een gratis Talentengesprek van een half uur luister ik naar je uitdaging en denk ik met je mee. Aan het eind van ons gesprek

bekijken we samen of ik jou nog verder kan helpen om alles te halen wat in je zit – op weg van je loopbaan. Zo weet je wat er mogelijk is voor jou en je talenten.


Verder bespreek ik: - Wie ben ik als coach? - Missie & Visie - Voorwaarden loopbaancheques en alternatieven - Vraagjes?


Ben jij momenteel werkloos, werknemer of zelfstandig? Je hebt minimum 7 jaar werkervaring (of 2.555 dagen) in loondienst of als zelfstandige opgebouwd over je hele loopbaan. Je volgde de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding. Dan heb jij de juiste voorwaarden, recht op loopbaancheques!


Voor slechts 80€ word jij in 7u klaargestoomd voor jouw loopbaandoel.

Dit traject bestaat uit 2 delen. 1ste loopbaancheque: 4u Focus op jouw huidige situatie & hoe ga jij hiermee om gaat. Analyse van jou als persoon op de werkvloer. Wie ben jij? Wat zijn jouw talenten, vaardigheden en competenties? Wat drijft jou en hoe ga je om met moeilijkheden? 2de loopbaancheque: 3u Waar wil jij naartoe? Waar kan jij naartoe? In kaart brengen van jouw opties in het huidige arbeidslandschap Start nu en vind jouw werkgeluk! Online afspraak mogelijk via Teams, Zoom, Skype of Google Meet. Mail naar karel@opwegtalent.com

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page