top of page

Infosessie - Talentensessie

Ben je destijds gemotiveerd begonnen aan je job?

Maar is ondertussen de klad in je werk geslopen of zijn de omstandigheden veranderd waardoor je overweegt om te kiezen voor een nieuwe uitdaging maar weet je niet goed wat precies?


Je bent ambitieus en je hebt talenten. Die wil je optimaal inzetten in je werk. Alleen: je twijfelt of je op je huidige werkplek wel op de best mogelijke plaats zit daarvoor.

Je denkt van niet, want er zijn zaken die je storen aan je job, je collega’s, je leidinggevende of je werkplaats. Kleine ergernissen misschien, maar toch. Stiekem surf je naar vacaturesites en bekijk je de zoekertjes.
Natuurlijk kun je je neerleggen bij de gedachte dat je job gewoon werk is waarmee je de rekeningen betaalt. En dat je al lang blij mag zijn dat je een job hebt de dag van vandaag.

Of je kunt je aanmelden voor een gratis en vrijblijvende Talentensessie. Dan weet je precies wat er voor jou (nog) mogelijk met je talenten.


In een gratis Talentengesprek ontdek je precies welke stappen je kan zetten om dagelijks met plezier en veel energie naar je werk te gaan.


In een half uur luister ik naar je uitdaging en denk ik met je mee. We doen een videobelgesprek zodat we echt contact hebben én zien of er een klik is. Dat is wel belangrijk.

Aan het eind van ons gesprek bekijken we samen of ik jou nog verder kan helpen om alles te halen wat in je zit – op weg van je loopbaan. Zo weet je wat er mogelijk is voor jou en je talenten.

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page